В'яжемо на спицях 

Кофточка на гудзиках для дівчинки до 2-х років. Опис, схеми в’язання

Красива кофта для дівчинки з жакардовим візерунком спицями. Вік 12-18 міс. В’язання *** важко.
Умовні позначення:
Р – ряд
ОСІБ – лицьові
П-петлі
РЕЗ – гумка

ГЛ-гладь
Матеріали, візерунки, щільність в’язання, кофточки:
Матеріали: Тонка пряжа (100% акрил) слід. квітів; 90 г ніжно-абрикосового, по 15 г яскраво-абрикосового та білого, 10 г бежевого, 6 гудзиків абрикосового кольору.
спиці № 3 та 3,5
Візерунки: рез. 2х2, лиц.гл. Жакардовий візерунок: за схемою.
Щільність в’язання: 10 см = 24 п.
Кофточка на гудзиках для дівчинки до 2-х років. Опис, схеми в’язання

Опис та схеми в’язання кофтинки спицями для дівчинки:
Кофточка:
схема Кофточка на гудзиках для дівчинки до 2-х років. Опис, схеми в’язання

Спинка

На спиці № 3 ниткою ніжно-абрикосового кольору набрати 73 п. + 2 кром. та зв’язати 4 см рез. Продовжити в’яз. спицями № 3,5 осіб. гол. візерунком за схемою протягом 10 грн. і потім в’яз. 53 нар. ниткою ніжно-абрикосового кольору.

Через 18 див від рез. в’яз. візерунком за схемою з 2-го по 35-й р. і потім співає. з 22-го нар. На загальній висоті 34 см закрити по 22 п. для кожного плеча, 31 п. для горловини та закінчити в’яз.

Права поличка

На спиці № 3 ниткою ніжно-абрикосового кольору набрати 35 п. + 2 кром. та зв’язати 4 см рез. Продовжити в’яз., чергуючи кольори ниток і візерунки, як на спинці.

На висоті 29 см закрити для вирізу горловини 5 п., 3 п., 2 рази по 2 п. і 3 рази по 1 п. На загальній висоті 34 см закрити 22 п. для плеча і закінчити в’яз.

Ліва поличка

В’яз. симетрично правою поличкою.

Рукави

На спиці № 3 ниткою ніжно-абрикосового кольору набрати 43 п. + 2 кром. та зв’язати 3 см рез. Продовжити в’яз. спицями № 3,5 осіб. гол. візерунком за схемою = 21 р., Приб. з обох сторін у кожному 6-му р. н. 10 разів по 1 п.

Продовжити в’яз. ниткою ніжно-абрикосового кольору протягом 33 грам. та співає. з 3-го до 10-ї р. візерунком. На загальній висоті 21 см закрити всі п. і закінчити в’яз.

Кишені

В’яз. 2 деталі. На спиці № 3 ниткою ніжно-абрикосового кольору набрати 21 п. зв’язати 8 р. осіб. гол. і 2 см рез., Закрити все п. по малюнку і закінчити в’яз.

Складання

Виконати шви та вшити рукави у пройми. Для планок застібки по краях поличок на спиці № 3 ниткою ніжноабрикосового кольору підняти по 75 п., зв’язати 2 см рез. та закрити всі п. по малюнку.

схема викрійки Кофточка на гудзиках для дівчинки до 2-х років. Опис, схеми в’язання

На планці застібки правої полички виконати 6 отворів для гудзиків (обметати 1 п.): перше – близько 1 см від нижнього краю і останнє – близько 1 см від верхнього краю, інші рівномірно розподілити.

По краю вирізу горловини підняти 45 п. зв’язати 2 см рез. та закрити всі п. по малюнку. Пришити гудзики та кишені. Готовий виріб зволожити і дати йому висохнути.

Related posts